Instalatii sanitare

Instalatii sanitare rezidentiale si industriale

  • Instalatii de alimentare cu apa si canalizare pentru obiecte sanitare: este important ca instalatiile de alimentare cu apa sa fie corect proiectate si executate, astfel incat debitul de apa si presiunea sa fie corespunzatoare confortului fiecarui consumator in parte.
  • Statii de ridicare a presiunii cu hidrofor / grupuri de pompare si / sau pompa submersibila:  fiecare din aceste echipamente reprezinta “inima” unei instalatii de alimentare cu apa, responsabila cu asigurarea presiunii optime in fiecare punct de consum. Experienta acumulata de echipa Bella Instal in conceperea si executarea de proiecte de acest tip va ofera confort si siguranta in exploatarea instalatiei.           
  • Statii de dedurizare si tratare a apei: pentru sanatatea consumatorilor si maximizarea duratei de viata a instalatiilor, este important si recomandabil sa se monteze acest tip de instalatii, care asigura parametrii de calitate a apei.
  • Instalatii antiincendiu: pentru siguranta oamenilor, a bunurilor si a imobilelor, instalatiile de hidranti de interior si exterior si sprinkler-ele sunt imperios necesare in cladirile de birouri, depozite, spatii de productie, hale industriale etc.
  • Panouri solare: preocuparea pentru gasirea unor solutii alternative in scopul protectiei mediului si, totodata, al unei economii pe termen lung, a dus la dezvoltarea de tehnologii din ce in ce mai eficiente de folosire a energiei solare pentru prepararea apei calde si furnizarea de caldura.

 


Instalatii electrice

Instalatii electrice rezidentiale si industriale

 

  • Instalatii de iluminat si prize: desi pare un lucru simplu la prima vedere, conceperea unei instalatii de iluminat inteligente, care sa corespunda intru totul cerintelor de iluminare eficienta, necesita profesionalism si experienta. O casa bine luminata ofera confort si relaxare, iar un spatiu industrial cu un sistem de iluminare  performant conduce la eficienta si randament maxim. De asemenea, accesul la prize trebuie sa fie facil, iar incarcarile pe faze trebuie sa fie echilibrate pentru o exploatare sigura, fara deteriorarea echipamentelor alimentate.
  • Instalatii de curenti slabi: instalatiile de curenti slabi faciliteaza desfasurarea activitatilor zilnice. Fie ca vorbim despre instalatii de telefonie, televiziune, internet, circuite de supraveghere video, instalatii control acces sau instalatii anti-efractie, toate au multiple aplicatii atat in zona rezidentiala, cat si in cea industriala.
  • Instalatii de protectie impotriva trasnetului: utile pentru protectia cladirilor in cazul descarcarilor electrice.

Subcategorii